Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Stadig mig” af Jojo Moyes

Titel: Stadig mig

Forfatter: Jojo Moyes 

Forlag: Cicero

Udgivet: 23. januar 2018

Antal sider: 468

Vejl. pris: 299,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100

”Stadig mig” er efterfølgeren til Jojo Moyes populære bøger ”Mig før dig” og ”Efter dig”.

Bogen byder på et gensyn med Louisa Clark, der har forladt London og kæresten Sam for et job i New York hos det stenrige Gopnik-par.
Louisa befinder sig pludselig i en verden fuld af tjenestefolk, velgørenhedsarrangementer og hemmeligheder. Jobbet kræver en hel del, og hun må både kæmpe for sin tilværelse i New York og forholdet til Sam hjemme i London.

Den første bog i serien, ”Mig før dig”, handlede bl.a. om aktiv dødshjælp, og den havde derfor en vis alvor over sig. Siden har historien om Louisa Clark ændret karakter, og ”Stadig mig” er en hel del lettere end forgængeren. Den kommer ikke med på listen over de bedste bøger, jeg har læst. Men hvis man trænger til at slappe af med en let og underholdende bog, og samtidig gerne vil læse forsættelsen på Louisa Clarks historie, så er ”Stadig mig” rigtig fin.

Selvom jeg nogle gange savnede en lille smule mere tempo i historien, og man ikke bliver vanvittig overrasket over udviklingen, savnede jeg egentlig Louisa Clark og New York, da jeg var færdig med bogen. Måske er det fordi, at man ender med at betragte Louisa som en sjov veninde. Måske er det fordi, at det er nemt at leve sig ind i fortællingen, og man rent faktisk føler, at man bliver taget med til New York. Eller måske er det fordi, at uanset hvor uoverkommelige Louisas problemer virker, så bliver de forholdsvis nemt løst, og historien bliver derfor et godt afbræk fra hverdagen. Hvor klichéagtigt det end lyder, så er bogen en fin påmindelse om, at man skal huske at tage på eventyr og leve livet.

Man bør læse de to foregående bøger før, man læser ”Stadig mig”, da der flere gange refereres til tidligere begivenheder.

“Stadig mig” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.