Anmeldelse af “Rør mig” af Linda Victoria

ItemImage.aspx

Titel: Rør mig

Forfatter: Linda Victoria

Forlag: People’s Press

Udgivet: 8. september 2016

Antal sider: 404

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


Den succesrige 30-årige forretningsmand Martin Blackwood er alt det, 19-årige Danielle fantaserer om: Sexet, intimiderende og et omvandrende løfte om hed førstegangssex. Hun kaster sig villigt ud i en affære med Martin, men ville hun have gjort det, hvis hun vidste, at han er drevet af en mørk og dyster hemmelighed? En hemmelighed, der fører Martin i armene på den karismatiske milliardær og forretningspartner Marcus Marcelis og ind i et broderskab af sex og benhård business, hvor der træffes blodige beslutninger.

“Rør mig” er første selvstændige bind i trilogien Blackwood no. 7.

“Rør mig” er en fængende og uforudsigelig historie om magtbegær, sex, sårbarhed og længslen efter at blive elsket. Historien indeholder flere grænseoverskridende episoder, men de er en nødvendig del af historien, hvis man skal kunne forstå Martin og hans verden.

Historien er stærkt inspireret af “Fifty shades of grey”, og Martin har flere ligheder med Christian Grey. Han er flot, rig og kontrollerende – han er også kølig, manipulerende og til tider dybt usympatisk, men man kan ikke lade være med at have sympati for ham.
Ligesom “Fifty shades of grey” handler ” Rør mig” også om atypiske sexforhold, men i “Rør mig” bliver sexen kun beskrevet kort og overfladisk, og det er altså ikke en historie om sex på samme måde, som “Fifty shades of grey” er det.

Da jeg var i gang med “Rør mig”, var jeg i tvivl, om historien var noget for mig, da den beskriver en verden, jeg ikke har lyst til at være en del af. Men bogen var alligevel så fængende, at jeg læste den på to dage, og da jeg var færdig, havde jeg lyst til at læse mere. Jeg var ærgerlig over, at bogen var slut. Derfor får “Rør mig” fire ud af seks hjerter, og jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer for Martin Blackwood.

 


Comments are closed.