Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Rør mig” af Linda Victoria

ItemImage.aspx

Titel: Rør mig

Forfatter: Linda Victoria

Forlag: People’s Press

Udgivet: 8. september 2016

Antal sider: 404

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


Den succesrige 30-årige forretningsmand Martin Blackwood er alt det, 19-årige Danielle fantaserer om: Sexet, intimiderende og et omvandrende løfte om hed førstegangssex. Hun kaster sig villigt ud i en affære med Martin, men ville hun have gjort det, hvis hun vidste, at han er drevet af en mørk og dyster hemmelighed? En hemmelighed, der fører Martin i armene på den karismatiske milliardær og forretningspartner Marcus Marcelis og ind i et broderskab af sex og benhård business, hvor der træffes blodige beslutninger.

“Rør mig” er første selvstændige bind i trilogien Blackwood no. 7.

“Rør mig” er en historie om magtbegær, sex, sårbarhed og længslen efter at blive elsket. Historien indeholder flere grænseoverskridende episoder, men de er med til at give en forståelse for Martin og hans verden.

Historien er stærkt inspireret af “Fifty shades of grey”, og Martin har flere ligheder med Christian Grey. Han er flot, rig og kontrollerende, men han er også kølig, manipulerende og til tider dybt usympatisk. Trods det får man allivevel sympati for ham.
Ligesom “Fifty shades of grey” handler ” Rør mig” også om atypiske sexforhold, men i “Rør mig” bliver sexen kun beskrevet kort og overfladisk, så det er ikke en historie om sex på samme måde, som “Fifty shades of grey”.

Da jeg læste “Rør mig”, var jeg indledningsvis i tvivl, om historien var noget for mig, da den beskriver en verden, jeg ikke har lyst til at være en del af. Men da jeg var færdig, havde jeg lyst til at læse mere, og jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer for Martin Blackwood.

“Rør mig” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.