Anmeldelse af “Natsværmer” af Jakob Olrik

 

ItemImage-3.aspx

Titel: Natsværmer

Forfatter: Jakob Olrik

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 2. Maj 2016

hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-10000609-100


Sex- og samlivsekspert Jakob Olrik bliver efter et foredrag opsøgt af en smuk, ung kvinde, der har noget, hun gerne vil fortælle ham. Selvom Jakob ikke er meget for det, indvilliger han alligevel i at mødes med hende. Et møde bliver til flere, og kvinden fortæller om sine grænseoverskridende seksuelle oplevelser som escortpige for kendte danskere og overklassen.
Langsomt forelsker Jakob sig i kvinden og bliver afhængig af hendes saftige fortællinger. Men kan han stole på hende? Fortæller hun sandheden? Jakob besættes af at finde ud af sandheden om hendes fortid.
”Natsværmer” er baseret på Jakob Olriks egne oplevelser, men er omsat til fiktion.


”Natsværmer” tager os med bag facaden til en pervers virkelighed i visse finere kredse. Bogen er til tider ubehagelig læsning, men hvis man er lidt hårdfør og gerne vil have et indblik i, hvordan verden også kan se ud, så kan bogen godt være interessant. Personligt synes jeg, at bogen var svær at komme igennem, og enkelte afsnit er så grænseoverskridende, at jeg mest havde lyst til at lægge bogen fra mig. Hvis ikke ”Natsværmer” skulle anmeldes, så havde jeg sandsynligvis ikke læst den færdig.

Rent skriveteknisk er ”Natsværmer” velskrevet, og Jakob Olrik bruger et enkelt og læsevenligt sprog, så bogen er let læst.

”Natsværmer” kan købes hos de fleste boghandlere.

Comments are closed.