Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Skyggesøsteren” af Lucinda Riley

Titel: Skyggesøsteren

Forfatter: Lucinda Riley

Forlag: Cicero

Udgivet: 21. september 2017

Antal sider: 576

Vejl. pris: 299,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

Star D’Apliése og hendes fem søstre er adopteret fra forskellige steder i verden af den rige Pa Salt. Efter Pa Salts pludselige død mødes søstrene i deres barndomshjem. Her får de hver især en ledetråd, der fører dem tilbage til deres rødder, – en ledetråd der sender Star til et gammelt antikvariat i London for at finde Flora MacNichol.
I begyndelsen af 1900-tallet lever den 19-årige Flora et fattigt og afsondret liv uden for byen. Da hendes forældre sender hende til London for at bo hos den velhavende Alice Keppel, har Flora svært ved at forstå, hvorfor hun pludselig bliver accepteret som en del af Londons overklasseliv. Det viser sig, at Flora er en uskyldig brik i et spil, der vil ændre hendes liv.
Efterhånden som Star dykker længere ned i Floras historie, bliver hun klogere på sit eget ophav.

”Skyggesøsteren” er tredje selvstændige bind i serien om De syv søstre. Bøgerne er fiktion, men inspireret af virkelige hændelser.

Selvom bøgerne i serien er bygget op omkring den samme grundhistorie, så er historierne alligevel forskellige fra hinanden, – både på grund af søstrenes forskellige personligheder, men også fordi, søstrenes ledetråde fører dem til vidt forskellige steder i verden.
Lucinda Riley er god til at skabe en rød tråd imellem bøgerne og alligevel gøre den enkelte søsters historie til en selvstændig og spændende historie fuld af gennemtænkte detaljer, twists og uforudsigelighed.

Jeg er ret begejstret for kombinationen af Stars og Floras historier og måden, der veksles i mellem dem på. Samtidig er jeg imponeret over den måde, hvorpå Lucinda Riley formår at gøre de to parallel historier til én sammenhængende historie.

Hver gang jeg er færdig med en af bøgerne i serien, ærgrer det mig, at jeg er nødt til at vente på forsættelsen, for jeg vil egentlig bare gerne læse den næste bog med det samme. Jeg glæder mig derfor til, at ”Perlesøsteren” udkommer næste år. 

“Skyggesøsteren” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Bøger i serien om De syv søstre:
De syv søstre
Stormsøsteren
Skyggesøsteren
Perlesøsteren

Comments are closed.