Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Perlesøsteren” af Lucinda Riley

Titel: Perlesøsteren

Forfatter: Lucinda Riley 

Forlag: Cicero

Udgivet: 22. marts 2018

Antal sider: 592

Vejl. pris: 299,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64

Da Cece’s elskede adoptivfar Pa Salt dør, dropper hun ud af kunstskolen og forlader England for at finde sit ophav. Det eneste spor efter hendes biologiske familie er et sort-hvid-foto og navnet på en kvindelig pioner, der boede i Australien i starten af 1900-tallet.
Over hundrede år tidligere får præstedatteren Kitty McBride mulighed fot at ledsage den velhavende Mrs. McCrombie på en rejse til Australien. Her møder hun Mercer familien, der har en af byens førende perlevirksomheder, og de to helt identiske – men vidt forskellige – tvillingebrødre.

“Perlesøsteren” er fjerde bind i serien om De syv søstre.

Jeg er ret vild med Lucinda Rileys bøger, – og især serien om de Syv søstre. Men “Perlesøsteren” er uden tvivl min favorit. Jeg elskede at læse den og forsøgte at strække læsningen, så bogen varede længst muligt.
Jeg kan godt lide, at historien er bygget op omkring en nutidig -og en historisk fortælling, og man lever sig helt ind i både Cece’s -og Kitty’s historie. (En opbygning der i øvrigt kendetegner de fleste af Lucinda Rileys romaner).
Samtidig giver Lucinda Riley et indblik i australsk kultur og historie, og landet er beskrevet så detaljeret, at man næsten føler, man er der. Indtil videre har serien bragt læserne til Brasilien, England, Norge og Australien.
Noget af det helt særlige ved serien om De syv søstre er derfor, at man bliver taget med til en helt anden verden, når man læser bøgerne – både geografisk og tidsmæssigt.

Lucinda Riley har fundet inspiration til bøgerne i sagnet om De syv søstre. Især søstrenes opvækst har noget eventyrligt over sig, hvilket skaber en særlig stemning i bøgerne. Men historierne virker alligevel troværdige, da de handler om emner som kærlighed, familie, tab, sorg og glæde, – emner som vi alle kan relatere til.

Jeg glæder mig til, at læse den næste bog i serien, men indtil den kommer, vil jeg kaste mig over Lucinda Rileys nye bog “Kærlighedsbrevet”, der udkommer 24. maj.

“Perlesøsteren” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Bøger i serien om De syv søstre:
De syv søstre
Stormsøsteren
Skyggesøsteren (Læs anmeldelsen her)
Perlesøsteren
Månesøsteren (udkommer november 2018)

Comments are closed.