Anmeldelse af “Lad ulvene komme” af Carol Rifka Brunt

ItemImage-1.aspx

Titel: Lad ulvene komme 

 Forfatter: Carol Rifka Brunt

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 11. september 2015

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


“Lad ulvene komme” foregår i 1987. June er 14 år, og da hendes højt elskede onkel dør, finder hun langsomt ud af, at hun ikke er den eneste, der savner Finn. “Lad ulvene komme” er en bog om kærlighed, venskab og sorg. Det er historien om alt det, vi går glip af, når vi lader frygt, fordomme og jalousi styre os. 

Der gik noget tid inden, at bogen fangede mig, men når jeg ser tilbage på historien, er det svært at finde noget, der kunne være udeladt. Hele handlingen har været med til at underbygge en vigtig pointe: Der findes mange forskellige former for kærlighed; der er måden forældre elsker deres børn på, søskendekærlighed, kærligheden til en onkel, kærlighed mellem kærester og kærligeheden til venner. Den ene kærlighed udkonkurrerer ikke den anden. Men nogle gange lader vi vores frygt for at miste påvirke vores forhold til andre mennesker.

“Lad ulvene komme” er en rørende historie om en 14 årige pige, der sætter sig ud over sin frygt og i stedet oplever uendelig kærlighed og venskab.  

Det er svært at skrive meget mere uden at røbe for meget, og jeg vil derfor nøjes med at ønske dig god fornøjelse. “Lad ulvene komme” er værd at læse.

Comments are closed.