Anmeldelse af “En perfekt datter” af Amanda Prowse

enperfektdatter_1024x1024

Titel: En perfekt datter

Forfatter: Amanda Prowse

Forlag: Flamingo

Udgivet: 1. Februar 2016

hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-10000609-100


Jackie Morgans teenagebørn er ved at drive hende til vanvid, hendes mand er ikke helt, som hun drømmer om, og hun bruger størstedelen af sit liv på at passe sin Alzheimers-ramte mor. Jackie må derfor indse, at livet ikke blev, som hun havde håbet på, og hun er opsat på at give sine børn den tilværelse, som hun selv drømmer om.

“En perfekt datter” er kåret som en af de bedste bøger i UK i 2015 af Daily Mail, og forfatteren Amanda Prowse er p.t. en af de mest sælgende forfattere i England. Hendes bøger har det til fælles, at de handler om almindelige kvinder med almindelige liv.

Når jeg læser en bog, er det ofte for at få et afbræk i hverdagen, og så fanger det ikke at læse om knuste drømme, børneopdragelse, vasketøj, indkøb og andre huslige gøremål. Jeg synes derfor, at “En perfekt datter” var både kedelig og langtrukken, og jeg har svært ved at forstå, hvorfor den er blevet så populær i England. Men jeg må indrømme, at den har et fint budskab, – lad vær at spilde dit liv på at drømme om en bedre tilværelse, sørg i stedet for, at det liv du lever er et godt liv.

“En perfekt datter” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.