Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af The Mister af E.L. James

Titel: The Mister

Forfatter: E.L. James

Forlag: Pretty ink

Udgivet: 7. juni 2019

Antal sider: 470

Pris: 179 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100

Maxim Trevelyan lever en ubekymret tilværelse i London. Han ser godt ud, tilbringer sjældent natten alene, og hans aristokratiske baggrund gør, at han aldrig har behøvet at arbejde. Men alt det ændrer sig, da Maxim pludselig arver familiens titel, penge og ansvar. Samtidig forelsker han sig i den unge og gådefulde Alessia, der er flygtet fra sit hjemland og har risikeret en hel del for et liv i England. Men kan deres to liv forenes?

Når man læser “The Mister”, kan man ikke lade være med at sammenligne den med “Fifty Shades of Grey”, da de to historier på mange måder minder om hinanden.
Jeg kunne godt lide selve kærlighedshistorien i “Fifty Shades”, men blev meget hurtigt træt af sexeskapaderne og de mere urealistiske dele af historien, – og sådan har jeg det også med “The Mister”. Heldigvis er der en anelse færre sexseancer i “The Mister”, og der er heller ingen S/M. Men hvor selve kærlighedshistorien mellem Anna og Christian gjorde et vist indtryk, så engagere man sig ikke helt på samme måde i forholdet mellem Maxim og Alessia. Måske fordi “The Mister” er en lettere og kortere udgave af “Fifty Shades”. Men historien er stadig intens, og der sker virkelig meget med både Maxim, Alessia og deres indbyrdes forhold på den korte tid, historien strækker sig over. Et lavere tempo havde måske gjort historien mere realistisk og gjort det nemmere at involvere sig i karaktererne.

Så egentlig er det ret simpelt. Hvis du godt kunne lide “Fifty Shades of Grey” og gerne vil have mere i samme dur, skal du læse “The Mister”. Ellers skal du lade være. 🙂

”The Mister” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.