Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Pigen fra Napoli” af Lucinda Riley

Titel: Pigen fra Napoli

 Forfatter: Lucinda Riley

Forlag: Rosinante & Co

Udgivet: 1. oktober 2015

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


Rosanna Menici er kun et barn, da hun første gang møder operasangeren Roberto Rossini. Men han ser hurtigt, at hun har en helt unik sangstemme. Med hans hjælp får hun kæmpet sig fra de trænge kår i Napolis gader til de store operahuse rundt om i verden. Deres skæbner bliver forbundet af deres store sangtalenter og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem – En kærlighed der får store konsekvenser.

Jeg har læst samtlige af Lucinda Rileys bøger, og “Pigen fra Napoli” er en af mine favoritter. Det er en historie om kærlighed og svigt. Lucinda Riley har skrevet en historie der gør det tydeligt, hvordan de beslutninger vi træffer i kærlighedens navn kan have alvorlige konsekvenser. Samtidig er der et budskab om, at kærlighed kan komme til udtryk på mange måder. Det er en smuk og gribende historie, og især den sidste del gør indtryk.

Vi får lov at komme med bag kulissen i en interessant og glamourøs verden, og selvom Rosanna er hovedpersonen i historien, får vi et indblik i de forskellige karakterers tanker og situationer, hvilket gør historien nuanceret og giver en større forståelse. Det er svært at forudse, hvordan historien ender, så man er fastholdt helt til sidste side.

“Pigen fra Napoli” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.