Anmeldelse af “Nat efter nat” af Lauren Blakely

Skaermbillede_2015-10-01_kl._14.29.01_1024x1024

Titel: Nat efter nat

(Seductive Nights 1)

 Forfatter: Lauren Blakely

Forlag: Flamingo

Udgivet: 26. oktober 2015

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-100


“Nat efter nat” er første bind i den erotiske “Seductive nights”-serie.
Clay og Julia er vilde med hinanden og har fantastisk sex, men Julias mørke hemmelighed truer med at ødelægge enhver chance for lykke. Tør Julia fortælle Clay sandheden om sit liv? Eller bliver hun nødt til at lade ham gå?  

Jeg har et ambivalent forhold til erotiske bøger, for selvom jeg som regel godt kan lide kærlighedshistorierne, så springer jeg gerne de lange og meget specifikke sexscener over. Sådan har jeg det også med “Nat efter nat”. De fleste af os drømmer nok om at opleve den kærlighed, der er mellem Clay og Julia, men sexscenerne er efter min mening for lange. 

Bogen er kort og handlingen er forudsigelig. Historien minder på mange måder om “Fifty shades of grey” og forfatteren bruger flere klichéer, så jeg savner noget nytænkning. Men “Nat efter nat” er ikke kun en kærlighedshistorie, Julias problemer gør historien spændende og giver den noget kant. Jeg ender nok med at læse de sidste to bøger i serien på et tidspunkt, ikke så meget for at læse mere om Julia og Clays forhold, for jeg tror godt, at jeg kan regne ud, hvordan det udvikler sig, men mere for at finde ud af, hvordan Julia kommer ud af sine problemer. 

“Efter denne nat” og “Endnu en nat” er henholdsvis bog nr. 2 og 3 i serien.

Comments are closed.