Anmeldelse af “Lagt på is” af Elle Kennedy

ItemImage.aspx

Titel: Lagt på is

 Forfatter: Elle Kennedy 

Forlag: Flamingo

Udgivet: 26. oktober 2015

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


“Lagt på is” er andet bind i Elle Kennedys “Off-Campus”-serie. 

Logan er en af spillerne på Briar Universitys ishockeyhold. Han er flot, populær og kan få alle de piger han vil. Der er bare et problem – han er forelsket i sin bedste vens kæreste. Da Logan møder den sexede førsteårsstuderende Grace, er hun derfor den perfekte afledning, men på grund af en dum misforståelse, lægger Grace ham på is. For sent indser Logan, at Grace i virkeligheden er den han vil have, men han nægter at give op. Grace skal give ham en chance til.

Er du til kærlighed, romantik og erotik? Så er “Lagt på is” lige noget for dig!

“Off-Campus”-serien tager udgangspunkt i den samme vennegruppe, og selvom hovedpersonerne skifter fra bog til bog, så hører historierne sammen. I “Lagt på is” får vi derfor en opdatering på, hvordan det går med Garrett og Hannah, der er hovedpersonerne i den første bog i serien – “Aftalt spil”. 

“Lagt på is” er meget lig historien i “Aftalt spil” og indeholder ikke de store overraskelser, til gengæld er der skruet op for romantikken og de erotiske beskrivelser. Nogle af konflikterne er en anelse overdramatiserede, men der skal jo være noget drama, så historien ikke bliver alt for sukkersød. 

Comments are closed.