Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af Jane Eyre af Charlotte Brontë

_9788711548288

Titel: Jane Eyre

Forfatter: Charlotte Brotë

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Udgivet: 10. oktober 2016

(Oprindeligt udgivet i 1847)

Antal sider: 524

Vejl. pris 299,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64


Den fattige og forældreløse Jane vokser op i England hos sin afdøde onkels tyranniske kone og børn. Da Jane er 10 år gammel sender familien hende på kostskole, og da hendes skoletid er forbi, får hun arbejde som guvernante på det store gods Thornfield Hall. Her møder hun godsets ejer mr. Rochester, som hun forelsker sig i. Men både Thornfield Hall og mr. Rochester gemmer på dystre hemmeligheder.

Man bliver hurtigt grebet af historien om Jane Eyre, og da det jo er en kærlighedshistorie, er det svært at lægge bogen fra sig, da man som læser er ivrig efter at finde ud af, om Jane og Mr. Rochester får hinanden. Som det ofte er med gode bøger, var jeg ærgerlig, da bogen sluttede, og jeg savnede at kunne forsvinde ind i Janes univers.

Man skal være forberedt på, at “Jane Eyre” er en bog af sin tid. Den er skrevet i nutidigt sprog, og man behøver derfor ikke at bøvle med gamle stavemåder eller en forældet tekst. Men dialogerne er gammeldags, og det kan være svært at forstå, hvad der egentlig bliver sagt. Samtidig er beskrivelserne meget malende og detaljerede, hvilket kan få teksten til at virke langtrukken. Men “Jane Eyre” er en fantastisk historie, og det bliver uden tvivl en af de bøger, jeg kommer til at læse flere gange.

Det er sjældent, at jeg kommenterer på bøgernes omslag, men det smukke hardcover, der er brugt til at indbinde dette års genudgivelse af “Jane Eyre” er lige i historiens ånd og gør læseoplevelsen luksuriøs.

Comments are closed.