Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Fra og med dig” af Mhairi McFarlane

image005

Titel: Fra og med dig

Forfatter: Mhairi McFarlane

Forlag: HarperCollins Nordic

Udgivet: 1. august 2016

Antal sider: 398

Vejl. pris: 199,99 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64

Anna er 30+, de fleste af de dates hun er på viser sig at være weirdos, men hun er egentlig ret godt tilfreds med sit liv. Hun har et job som hun elsker og søde venner. Men sådan har det ikke altid været, for Anna blev mobbet som barn, hvilket hun stadig forsøger at komme sig over. Så da James Fraser, ham der stod for den største ydmygelse tilbage i skoletiden, dukker op i hendes liv, vendes alting på hoved. Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov, og Anna og James bliver rent faktisk venner. Men hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham? For folk kan vel ændre sig?

Har du prøvet at være single, mens dine nærmste bliver gift og stifter familie? Har du været på den ene tåkrummende date efter den anden uden at finde kærligheden? Eller mangler du også selvtillid en gang i mellem? Så vil du helt sikkert kunne genkende flere af de situationer, Anna befinder sig i. For med “Fra og med dig” har Mhairi McFarlane tegnet et billede nutidens – til tider udfordrende – datingkultur, og hun gør det på en let og humoristisk måde.

Handlingen er yderst forudsigelig og indeholder kun få overraskelser, men alligevel havde jeg flere gange svært ved at lægge bogen fra mig. For Mhairi McFarlane er god til at skabe sympatiske og sjove karakterer med unikke personligheder, som man hurtigt fatter sympati for, og selvom handlingen ikke er særlig overraskende, så vil man alligevel gerne vide, hvordan det går Anna og James.
“Fra og med dig” er den perfekte tøsebog om at være single, netdating og uventet kærlighed. Den er underholdende fra start til slut – og kan varmt anbefales!

Mhairi McFarlanes debutroman “Det er ikke mig det er dig” er blevet en af HarperCollins bedst sælgende e-bøger. Den udkom på dansk samme dag som “Fra og med dig”, og den skal helt sikkert læses.

 

 

Comments are closed.