Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Dublin Street” af Samantha Young

ItemImage-2.aspx

Titel: Dublin Street

Forfatter: Samantha Young

Forlag: Flamingo

Udgivet: 12. Februar 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


“Dublin street” er første bind i en ny international bestseller-serie.

Jocelyn flygter fra sin tragiske fortid i USA og slår sig ned i Skotland. Her møder hun forretningsmanden Braden Carmichael, der er vant til at få det, han vil have – og han vil have Jocelyn. Selvom Braden ved, at Joss ikke er til faste forhold, foreslår han en ordning, som med garanti vil tilfredsstille dem begge. Men Jocelyn indser hurtigt, at Braden ikke vil nøjes med hed sex. Han vil have hele pakken. Er hun klar til at sænke paraderne og lade hemmelighederne komme frem i lyset?

“Dublin street” er en historie om kærlighed, jalousi og begær. Hvis du elsker bøger som “Fifty shades of grey”, Crossfire-serien og Seductive nights-serien og gerne vil have mere i samme dur, så glæd dig til at læse “Dublin Street”!  Der er en grund til, at Samantha Young er blevet kaldt Skotlands svar på E.L. James, men historien er både kortere, mere enkel og har langt færre sex seancer end “Fifty shades of grey”.

Historien er god, men handlingen er velkendt og forudsigelig. Jeg synes efterhånden, at denne genre er ved at være lidt tyndslidt, og derfor får “Dublin street” kun fire ud af seks hjerter. Vil du derimod gerne læse mere i denne genre, så kan jeg varmt anbefale historien om Jocelyn og Braden.

“Dublin Street” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.