Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Det ender med os” af Colleen Hoover

Titel: Det ender med os

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 30. maj 2017

Antal sider: 407

Vejl. pris: 199,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, bliver de hurtigt tiltrukket af hinanden, men Ryle er kun interesseret i et one night stand. Efter noget tid giver han alligevel forholdet til Lily en chance, men Lily indser hurtigt, at Ryle kæmper med nogle alvorlige problemer, der kan få fatale konsekvenser for deres forhold. Samtidig dukker Lilys ungdomskæreste Atlas op, hvilket kun gør problemerne med Ryle endnu værre.

Først troede jeg, at “Det ender med os” var endnu en historie om en ung pige, der får overtalt den flotte, eftertragtede og succesfulde mand til at droppe de uforpligtende forhold og give kærligheden en chance. Men jeg tog fejl. “Det ender med os” er meget mere end en klichéfyldte kærlighedshistorie. For selvom den i høj grad handler om kærlighed, så sætter Colleen Hoover også fokus på et svært og tabubelagt emne, og historien tager flere uventede drejninger. Det er svært at være mere konkret omkring temaet i bogen uden at røbe for meget, da uforudsigeligheden i historien er noget af det, der er med til at gøre den så fangende, og jeg vil nødig risikere at ødelægge oplevelsen. Jeg blev selv så grebet af historien, at jeg læste den på under 24 timer, og særligt den sidste halvdel af bogen var svær at slippe.

Jeg er både vild med selve historien, og at Colleen Hoover forøger at skabe opmærksomhed omkring et ømtåleligt emne, for hun gør det på en rigtig fin måde og har holdt en tone, så fortællingen alligevel virker let og underholdende. “Det ender med os” får derfor seks ud af seks hjerter.

Du kan læse første kapitel af “Det ender med os” her

Comments are closed.