Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Arvingen” af Simona Ahrnstedt

ItemImage-4.aspx

Titel: Arvingen

Forfatter: Simona Ahrnstedt

Forlag: Flamingo

Udgivet: 6. Juni 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Hun er født ind i overklassen, og selvom hun ikke behøver at arbejde, så arbejder hun hårdt på at få sin fars anerkendelse og en plads i familievirksomheden.
David Hammer har til forskel fra Natalia arbejdet sig op fra bunden af. Han er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister og erhvervslivets bad boy. Han har længe haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det går hurtigt op for David, at den bedste måde at nå sit mål på er via Natalia.

“Arvingen” er en bog om hævn, magt, forbudt kærlighed og om at kæmpe for det, man gerne vil have – uanset om det er i erhvervslivet eller på kærlighedsfronten. En kombination der giver den traditionelle kærlighedshistorie kant og gør “Arvingen” til spændende og uforudsigelig læsning. Natalia og Davids individuelle kampe for en toppost i erhvervslivet er mindst lige så interessante som deres indbyrdes forhold. Bogen ligner ikke noget, jeg tidligere har læst, og jeg glædede mig til at læse videre, når jeg var nødt til at lægge bogen fra mig.

Nogle forfattere kan skabe karakterer, som man involvere sig i og har svært ved at slippe igen. Sådan har jeg det ikke med Simona Ahrnstedts karakterer. Det er primært spillet i historien, der holder mig fanget. Skulle “Arvingen” have haft topkarakter, skulle jeg i højere grad have følt en tilknytning til Natalia og David.

“Arvingen” er første bind i en ny serie om familien De la Grip. Den følges op af bøgerne “Løftet” og “Vovestykket”. 

Comments are closed.