Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Pagten” af Michael Katz Krefeld

Titel: Pagten

Forfatter: Michael Katz Krefeld

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 2. november 2017

Antal sider: 416

Vejl. pris: 299,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64

For fem år siden blev Ravns kæreste dræbt i deres fælles hjem, og gerningsmanden er stadig på fri fod. Da Ravn får et tip i sagen, teamer han op med den kriminelle Kaminsky, der både har afgørende viden og vigtige forbindelser. Tippet fører Ravn på sporet af et korrupt netværk med kriminelle betjente og magthavere fra samfundets øverste lag.

“Pagten” er femte bind i serien om privatefterforskeren Ravn og hans hund Møffe. Bogen er samtidig afslutningen på første del af serien, men den kan sagtens læses seperat.

Da jeg anmeldte forgængeren til “Pagten” skrev jeg følgede: Jeg har ikke læst de foregående bøger i serien om Ravn og kendte ikke Michael Katz Krefelds krimier inden, at jeg læste “Dybet”. Jeg regner derfor med at læse de øvrige bøger i serien på et tidspunkt. I første omgang bliver det hovedsagligt for at følge Ravn og Møffe, og så jeg er nysgerrig efter at finde ud af, om krimiplottet i en af de foregående bøger er mere i min smag. Men jeg har flere andre bøger, der skal læses først.

Jeg fik aldrig læst de foregående bøger, MEN efter at have læst “Pagten”, er Michael Katz Krefeld kommet med på listen over foretrukne, danske krimiforfattere. Allerede et par sider inde i historien var jeg fanget, og det tog mig derfor ikke længe at læse bogen færdig. Historien er spændende og uforudsigelige, og hvor nogle krimier er tunge og dystre, så er “Pagten” skrevet med en lethed og humor, der gør historien til “hyggelig” og underholdende læsning.

Da jeg var færdig med bogen, skyndte jeg mig at købe de første bøger i serien, der nu ligger klar til at blive læst. Ikke kun for at følge Ravn og Møffe, men i endnu højere grad fordi, jeg er blevet nysgerrig på historierne.

“Pagten” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Bøger i Ravn-serien:
Afsporet
Savnet
Sekten
Dybet (Læs anmeldelsen her)
Pagten

Der er planlagt 10 bøger i serien.

Comments are closed.