Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelsen af “Heksen” af Camilla Läckberg

Titel: Heksen

Forfatter: Camilla Läckberg

Forlag: Peoples Press

Udgivet: 22. september 2017

Antal sider: 668

Vejl. pris: 299,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


Da fireårige Linnea forsvinder fra en gård lige uden for Fjällbacka, breder angsten sig i det lille samfund. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra samme gård. Hun blev fundet dræbt i den nærliggende skov. Gentager historien sig? Patrick og kollegaerne fra Tanumshede politistation forsøger at klarlægge, om der er en sammenhæng mellem de to sager. De får som altid hjælp af Erica Falck, der er ved at skrive en bog om den gamle mordsag. Men Linneas forsvinden viser sig at få fatale følger for det lille samfund.

“Heksen” er 10. selvstændige bind i Camilla Läckbergs krimiserie om Erica Falck og politimanden Patrick Hedström.

Efter at have læst de foregående bøger i serien, glædede jeg mig til at læse endnu en historie om beboerne i Fjällbacka, – og jeg blev ikke skuffet! “Heksen” er både spændende og underholdende, men den er også et dystert billede af den tid, vi lever i.
Jeg er imponeret over Läckbergs overblik og sans for detaljer. Historien er fuld af løse ender og uforudsigelige twists. Først til sidst samler Läckberg alle enderne op, og får det hele til at give mening, og spændingen fastholdes derfor helt til det sidste.

Til at starte med havde jeg svært ved at holde styr på de forskellige karakterer, da der veksles mellem en del forskellige personer og situationer. Men efterhånden som historien skrider frem, bliver det nemmere at skelne karakterne fra hinanden, og man forstår efterhånden, at de de hver især spiller en væsentlig rolle i historien. Nogle af karakterne har bl.a. til formål at sætte fokus på flygtningesituationen i Sverige og tilfører derfor en ekstra dimension til historien og giver stof til eftertanke.

“Heksen” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.