Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Solo” af Jesper Stein

Titel: Solo

Forfatter: Jesper Stein 

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 25. oktober 2018

Antal sider: 408

Vejl. pris: 300 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

Axel Steen er blevet gift og har fået job som sikkerhedsrådgiver i en investeringsbank. Da en medarbejder begår underslæb, skal Axel sørge for, at manden bliver afskediget uden myndighedernes indblanding. Men det viser sig hurtigt, at det er Axels mindste bekymring.
Samtidig bliver en ung indvandrer med banderelationer fundet myrdet i Urbanplanen på Amager, og Vicki Thomsen skal opklare sagen i et miljø, hvor ingen vil tale med politiet. Hun kontakter sin gamle ven og mentor Axel Steen, som kendte den dræbte, men Axel har klippet alle bånd til sit gamle liv.

“Solo” er sjette bind i krimiserien om Axel Steen.

Der gik lidt før, at historien rigtig fangede mig. Det skyldtes bl.a., at jeg havde svært ved at huske de hændelser, der bliver refereret til fra tidligere bøger. Men da først jeg var tilbage i Axel Steens univers, var bogen svær at slippe, og den nyeste Axel Steen-krimi er, efter min mening, den bedste i serien so far.
Jeg kan godt lide, at Axel har skiftet spor. Det virker på en eller anden måde forfriskende. Både fordi, jeg godt kan lide forandringen i det, men også fordi, det er rart med en hovedperson, der ikke længere er ansat hos politiet, – også selvom det måske kun er i en kort periode. Jeg bliver altid begejstret, når historierne indenfor krimigenren skiller sig ud, da krimier ofte er bygget op efter samme princip og derfor hurtigt kommer til at ligne hinanden. F.eks. er hovedpersonerne som regel politimænd, så jeg kan godt lide, at Axel har fået job i det private. Og selvom han ikke længere er ansat ved politiet, så er det stadig rigtig spændende at følge både hans og Vicki Thomsens opklaringsarbejde. For Axel kan selvfølgelig ikke slippe færten af en gerningsmand.

Meget er forandret og alligevel er alt, som det plejer at være hos Axel. “Solo” er en rigtig god krimi.

“Solo” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Bøger i Axel Steenserien:
Uro
Bye Bye Blackbird
Akrash
Aisha
Papa (Læs anmeldelsen her)
Solo

Comments are closed.