Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Papa” af Jesper Stein

Titel: Papa

Forfatter: Jesper Stein

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 8. juni 2017

Antal sider: 411

Vejl. pris: 300 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

Axel Steen er blevet ansat som undercoveragent i PET og bliver sendt til Amsterdam for at infiltrere det kriminelle miljø. Men opgaven viser sig bliver den farligste og mest omkostningsfulde aktion, han nogensinde har været en del af.
Hos Danske Bank i København bliver 143 bankbokse tømt henover en weekend. Vicki Thomsen bliver sat til at opklare sagen, men bliver modarbejdet af sine mandlige kollegaer i Røveriadelingen. Ingen ved, hvad der var i boksene, eller hvorfor tyvene kun har tømt 143 af de i alt 2340 bokse. Men det viser sig hurtigt, at kuppet har forbindelse til den russiske underverden.

“Papa” er femte bind i serien om politimanden Axel Steen. Bogen kan sagtens læses selvstændigt, selvom der undervejs i historien bliver refereret til hændelser i de foregående bøger. Jeg havde kun læst den første bog i serien inden, at jeg læste “Papa”, men nu glæder jeg mig til at læse de øvrige bøger!

Handlingen i “Papa” er bygget op omkring flere parallel historier, der i løbet af bogen bliver flettet sammen til én historie, og Jesper Stein forbinder alle de løse ender på rigtig fin vis, så det hele til sidst giver mening. Handlingen er spændende og langt hen ad vejen, er det svært at forudse, hvordan tingene udvikler sig.

Jeg kan godt lide historien omkring Vicki Thomsen og hendes opklaringsarbejde. Den er spændende, der sker hele tiden noget, og så er der ikke det samme fokus på den personlige historie som hos Axel. På et tidspunkt savnede jeg lidt udvikling i historien omkring Axel pga hans personlige forhold, og derfor får “Papa” fem ud af seks hjerter. Men der er ingen tvivl om, at “Papa” er en spændende og velskrevet krimi, og især den sidste del af bogen er så fangende, at man helst ikke lægger den fra sig.

Jesper Stein hører til blandt de bedste krimiforfattere på den danske scene, og jeg håber, at der kommer flere bøger i serien om Axel Steen.

“Papa” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Bøger i Axel Steen-serien:
Uro
Bye Bye Blackbird
Akrash
Aisha
Papa

Comments are closed.