Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Offer 2117” af Jussi Adler-Olsen

Titel: Offer 2117

Forfatter: Jussi Adler-Olsen 

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 14. juni 2019

Antal sider: 489

Vejl. pris: 300 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64


I over ti år har Assad været noget af en gåde for kollegaerne i Afdeling Q. Men dækningen af en flygtnings tragiske død i Middelhavet, bringer Assad på sammenbruddets rand, og Rose er den eneste, der kan få Assads uhyggelige hemmeligheder frem.
Samtidig rystes Afdeling Q af en central kollegas død, ligesom de forsøger at forhindre en indesluttet og vanvittig drengs morderiske handling. Rose, Gordon og Carl tvinges til at træffe nogle drastiske beslutninger for at redde menneskeliv og hjælpe Assad.

”Offer 2117” er ottende bog i serien om Afdeling Q.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de to senest bøger i serien var en anelse for fantasifulde til min smag. Så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente af “Offer 2117”. Jeg vidste, at jeg ville være underholdt, men jeg havde ingen forventning om, at historien ville efterlade det store indtryk.
Men “Offer 2117” er uden tvivl Jussis bedste bog til dato! Historien gør indtryk, og den er både spændende, underholdende, troværdig, skræmmende aktuel og virkelig, virkelig god!

Historien skiller sig en del ud fra de foregående bøger, både i valg af tema og fordi, den har Assad som hovedperson, mens de øvrige karakterer fungerer som bipersoner. Jeg har altid godt kunne lide Carl – og Assad’s personligheder og samspillet i mellem dem. En meget kort overgang savnede jeg lidt mere Carl i historien, men jeg indså hurtigt, at rollefordelingen er præcis, som den skal være. For ved at lade Assad og hans historie være omdrejningspunktet, får bogen en helt anden nerve end tidligere, og den bliver både meget mere personlig og troværdig, hvilket er noget af det der gør, at historien gør indtryk.

Efter at have læst “Offer 2117”, glæder jeg mig igen til den næste Jussi Adler-bog!

”Offer 2117” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Serien om Afdeling Q:
Kvinden i buret
Fasandræberne
Flaskepost P
Journal 64
Marco Effekten
Den grænseløse
Selfies
Offer 2117

Comments are closed.