Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Mørket kalder” af Michael Katz Krefeld

Titel: Mørket kalder

Forfatter: Michael Katz Krefeld

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Udgivet: 23. november 2018

Antal sider: 353

Vejl. pris: 249,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

En sen nattetime træffer den nyudnævnte politikommissær Cecilie Mars et fatalt valg, der får vidtrækkende konsekvenser. Hendes fejltrin er blevet overvåget og filmet, og nu truer en anonym person med at afsløre alt, hvis hun ikke følger hans skræmmende agenda. Men hvor langt er Cecilie villig til at gå? Hvis han afslører hende, mister hun alt.

Jeg forsøgte egentlig at starte på “Mørket kalder” tilbage i november, da jeg modtog bogen, men efter nogle sider, gik jeg i stedet i gang med noget andet. For et par dage siden fandt jeg så historien om politikommisær Cecilie Mars frem igen, og denne gang fangede den mig med det samme!
Michael Katz Krefelds nyeste krimi er både mørk, virkelig spændende og fuldstændig uforudsigelig. Jeg har svært ved at forestille mig, at historien rent faktisk kunne foregå i virkeligheden med en dansk politikommisær i hovedrollen, men det er noget af det, der gør den så spændende. For det er umuligt at forudse, hvordan handlingen udvikler sig, og det er meget svært at se, hvordan Cecilie kan klare sig ud af problemerne. Derfor er man hele tiden nødt til at læse videre for at finde ud af, om Cecilie klarer den.

Kvinden på forsiden af bogen ligner hovedperson i TV-serien “Den som dræber”, der kørte på TV2 for nogle år side, så jeg så hele tiden skuespilleren Laura Bach for mig, mens jeg læste. Det var egentlig var lidt ærgerligt, da jeg helst vil bruge min fantasi, når jeg læser. Men på trods af det, er “Mørket kalder” en rigtig god og anderledes krimi, der helt klart kan anbefales. Jeg håber der kommer flere bøger om Cecilie Mars, og i så fald glæder jeg mig allerede til den næste.

“Mørket kalder” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.