Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Mercedes-snittet” af Anne Mette Hancock

Titel: Mercedes-snittet

Forfatter: Anne Mette Hancock

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Udgivet: 1. juni 2018

Antal sider: 332

Vejl. pris: 249,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100

Da 10-årige Lukas forsvinder fra sin skole i København, bliver Erik Schäfer sat til at lede efterforskningen. Som dagene går, frygter politiet, at der er sket en alvorlig forbrydelse. Journalisten Heloise Kaldan er i gang med en historie om PTSD-ramte soldater, da hun i stedet bliver bedt om at dække Lukas’ forsvinden. Efterforskningen peger i flere retninger, og Schäfer og Kaldan har svært ved at finde hoved og hale i sagen. Indtil et skræmmende mønster begynder at tegne sig.

“Mercedes-snittet” er andet bind i Anne Mette Hancocks krimiserie om journalisten Heloise Kaldan og politimanden Erik Schäfer.

Da Anne Mette debuterede med “Ligblomsten” var jeg meget imponeret. Dengang skrev jeg: “…Anne Mette er god til at skære ind til benet, så det kun er det vigtige og relevante der er med, hvilket giver et godt tempo i historien og hele tiden gør læseren nysgerrig efter at finde ud af, hvad der sker på næste side, – for man ved, at der sker noget.
Men “Ligblomsten” er ikke kun en god historie, den er også vanvittig velskrevet. Anne Mette kan noget med sproget, der i den grad højner det litterære niveau og læseoplevelsen. Med sit sprog har Anne Mette skabt en hel særlig stemning, der i den grad drager læseren ind i historien.”

Netop på grund af ovenstående havde jeg visse forventninger til “Mercedes-snittet”. Historien er også både spændende og underholdende, og den indeholder flere overraskelser. Men den gjorde ikke et stort indtryk på mig, – heller ikke selvom forbrydelsen udspiller sig omkring et barn, hvilket vel egentlig burde appellere til læserens følelser.
Det virker som Anne Mette’s skrivestil har ændret sig, og den helt særlige stemning fra “Ligblomsten” kunne jeg ikke rigtig genfinde i “Mercedes-snittet”. Men rent sprogligt er historien lige så velskrevet som forgængeren, og så må jeg indrømme, jeg virkelig godt kan lide Erik Schäfer, der leder tankerne hen på en lun og rar onkel.

“Mercedes-snittet” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Bøger i serien om Heloise & Schäfer:
Ligblomsten (Læs anmeldelsen her)
Mercedes-snittet

Comments are closed.