Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Ligblomsten” af Anne Mette Hancock

Titel: Ligblomsten

Forfatter: Anne Mette Hancock

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 1. april 2017

Antal sider: 312

Vejl. pris: 199,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64

Midt i en krise i sit arbejdsliv modtager journalist Heloise Kaldan mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for et koldblodigt drab på en ung advokat. Heloise har aldrig kendt Anna, og alligvel indeholder brevene flere personlige oplysninger. For at finde ud af hvad Anna vil, begynder Heloise at grave i den gamle drabssag, men da der sker endnu et drab bliver hun pludselig personligt involveret i sagen.

“Ligblomsten” er første bind i Anne Mette Hancocks krimiserie om journalisten Heloise Kaldan.

Det er sjældent, at forlaget Lindhardt og Ringhof straks antager og udgiver et uopfordret manuskript, men det gjorde de, da de modtog Anne Mette Hancocks krimi “Ligblomsten”, og jeg kan godt forstå, at forlaget var imponeret!

Historien er både interessant og fængslende, og man bliver fanget allerede på de første sider. Anne Mette er god til at skære ind til benet, så det kun er det vigtige og relevante der er med, hvilket giver et godt tempo i historien og hele tiden gør læseren nysgerrig efter at finde ud af, hvad der sker på næste side – for man ved, at der sker noget.

Men “Ligblomsten” er ikke kun en god historie, den er også vanvittig velskrevet. Anne Mette kan noget med sproget, der i den grad højner det litterære niveau og læseoplevelsen. Med sit sprog har Anne Mette skabt en hel særlig stemning, der i den grad drager læseren ind i historien.

“Ligblomsten” er en eminent krimi skrevet af en dygtig forfatter, og den får derfor seks ud af seks hjerter.

Comments are closed.