Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Krokodillevogteren” af Katrine Engberg

ItemImage.aspx

Titel: Krokodillevogteren

Forfatter: Katrine Engberg

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Udgivet: 26. februar 2016

Antal sider: 366

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. På vejen  finder han liget af en ung kvinde. Kvinden er blevet dræbt, og mordet er inspireret af et manuskript til en krimi, der endnu ikke er udgivet. Så hvordan har morderen kunne kopiere det fiktive mord?
Kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner bliver sat på sagen.

“Krokodillevogteren” er første bind i en ny krimiserie om Kriminalbetjent Jeppe Kørner og  Anette Werner, og Katrine Engsbergs debut som forfatter.

Katrine Engberg har skrevet en historie fuld af detaljer og løse ender, der gør det umuligt at forudse, hvordan historien udvikler sig. Først til sidst bliver de løse ender samlet op og flettet sammen i en fin afslutning, hvori morderen og motivet afsløres.
Katrines arbejde vidner om et grundigt researcharbejde, sans for detaljer og et godt overblik. Historien er troværdig, den er holdt sammen af en rød tråd, og læseren får svar på alle sine spørgsmål.

Det lykkedes mig aldrig helt at skelne Jeppe og Anettes kollegaer fra hinanden, ligesom jeg aldrig fik styr på de forkortelser, der dækker over jobbetegnelserne hos politiet, men det er petitesser i forhold til det arbejde Katrine Engberg ellers har lagt i historien. Alt i alt er “Krokodillevogteren” en spændende og gennemarbejdet krimi skrevet af en dygtig forfatter. Derfor får “Krokodillevogteren” fem ud af seks hjerter.

Comments are closed.