Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Kniv” af Jo NesbøTitel: Kniv

Forfatter: Jo Nesbø

Forlag: Modtryk

Udgivet: 6. juni 2019

Antal sider: 503

Vejl. pris: 199 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


Harry Hole er begyndt at drikke igen. Rakel har smidt ham ud, og han er blevet fyret fra sit job på Politiskolen. Da han efter en druktur vågner op med blod på tøjet og store huller i hukommelsen, går det hurtigt op for Harry, at han er vågnet op til sit livs mareridt, og da han ikke har mere at miste, begynder han en ensom jagt på en gammel fjende.

“Kniv” er 12. bog i Jo Nesbøs krimiserie om politimanden Harry Hole.

Jeg kan godt lide serien om Harry, og jeg glæder mig altid, når der kommer en ny bog. For selvom Harry jo i virkeligheden er en lidt sørgelig eksistens, så er der også noget lunt, rart og trygt ved ham. Man kan ikke lade være med at heppe på ham og have sympati for ham, og samtidig skriver Nesbø altså nogle spændende og til tider brutale krimier. Og “Kniv” er ingen undtagelse. Den er efter min mening ligeså god, som de foregående bøger. Især første del af bogen, var jeg meget begejstret for, og jeg var hooked fra start af. Men et godt stykke inde i bogen, kan historien godt føles en smule lang. Der er flere sideløbende handlinger, og hver gang man tror, at der kommer en afklaring, tager historien en ny drejning. Men det er selvfølgelig også med til at gøre historien uforudsigelig, og man skal ikke snyde sig selv for slutningen…

Da det er en gammel fjende, Harry jagter, er det en fordel, hvis man har de tidligere bøger i nogenlunde frisk erindring. Det er ikke en forudsætning for at kunne læse “Kniv”, da de overordnede problematikker bliver forklaret løbende, men det irriterede mig alligevel lidt, at jeg ikke helt kunne huske den foregående historie.

”Kniv” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Serien om Harry Hole:
Flagermusmanden
Kakerlakkerne
Rødhals
Sorgenfri
Marekors
Frelseren
Snemanden
Panserhjerte
Genfærd
Politi
Tørst
Kniv

Comments are closed.