Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boginspiration.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boginspiration.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Anmeldelse af "Ilkas arv" af Sara Blædel
Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Ilkas arv” af Sara Blædel

Titel: Ilkas arv

Forfatter: Sara Blædel

Forlag: Peoples Press

Udgivet: 3. november 2017

Antal sider: 320

Vejl. pris: 299,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64


Ilka er rejst til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin afdøde far. Han forlod hende og moren for 33 år siden, og Ilka hørte aldrig fra ham igen. Bedemandsforretningen er på fallittens rand, farens nye familie vil ikke have noget med Ilka at gøre, og ingen vil tilsyneladende besvare hendes spørgsmål. Ilka har mest lyst til at dreje nøglen om og rejse hjem.
Men da hun finder et brev, der tyder på, at faren har været udsat for pengeafpresning, begynder Ilka at bore i sagen, og langsomt finder hun frem til sandheden. En sandhed, der er helt anderledes og meget mere grusom, end Ilka har kunnet forestille sig.

”Ilkas arv” er andet bind i Sara Blædels trilogi om bedemandens datter.

Det tog mig kun en enkelt dag at læse ”Ilkas arv”. For det første er det en spændende og hæsblæsende historie, hvor der hele tiden sker noget nyt og uventet, der får en til at læse videre. Samtidig gør Sara Blædels enkle og levende skrivestil det nemt at forsvinde ind i historien, – og pludselig er man nået til sidste side. Netop Saras skrivestil er en af de væsentligste grunde til, at jeg elsker hendes bøger.

På de sociale medier har jeg læst, at nogle kritiserer den første bog i serien for at være begivenhedsløs, men det er langt fra tilfældet i ”Ilkas arv”. Personligt kunne jeg godt lide ”Bedemandens datter”, men netop fordi, at der sker så meget i ”Ilkas arv”, er den efter min mening endnu bedre end forgængeren.
Ligesom Ilka skal jeg dog lige vænne mig til alle de skydevåben, der er en del af historien, men de er med til at illustrere, at Ilka befinder sig langt væk fra Danmark og dansk kultur.

Sara Blædel slutter bogen af med lidt af en cliffhanger, og det er virkelig irriterende, men kun fordi, jeg er den utålmodige type, der synes, det er pineri at skulle vente et helt år på resten af historien.

“Ilkas arv” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.