Anmeldelse af “Hvide spor” af Emelie Schepp


ItemImage.aspx

Titel: Hvide spor

 Forfatter: Emelie Schepp

Oversat af: Hans Larsen

Forlag: Politikens Forlag

Udkommer 30. oktober 2015

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100Nu kommer andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om Jana Berzelius. Første bind i serien, “Mærket for livet”, udkom i 2014.

To unge kvinder smugler heroin ind i Sverige, den ene kvinde bliver fundet død i et tog, mens den anden forsvinder sporløst. Hvad er der sket med de to kvinder? Advokaten Jana Berzelius bliver anklager i sagen, men da de første spor dukker op, peger de mod en mand fra Jana’s fortid, som hun helst vil glemme. For at beskytte sig selv og sin fortid, må hun finde frem til den mistænkte – før politiet.

“Hvide Spor” er en  rigtig god krimi, og forfatteren formår at holde læseren hen til det sidste.
Der veksles mellem flere forskellige karakterer, hvilket er med til at gøre historien spændende og nuanceret, men de mange forskellige personskildringer gør det svært at leve sig ind i den enkeltes situation, og historien bliver derfor lidt overfladisk.

Der refereres flere gange til en tidligere sag, og da historien, som nævnt, veksler mellem flere forskellige karakterer, kan det være svært at skelne de forskellige personer fra hinanden. Man bør derfor læse “Mærket for livet” først, da den giver en mere grundlæggende forståelse for historien og personerne.


Der er flere fejl i bogen, hvilket kan være et irritationsmoment, og det er derfor ærgerligt, at der ikke er læst ordentlig korrektur på bogen.

Ser man bort fra mine kritikpunkter, så er “Hvide spor” bestemt værd at læse, og jeg kan sagtens finde på at læse en evt. forsættelse.

“Hvide spor” er tilsendt af Plusbog.dk og kan købes her: http://www.plusbog.dk/hvide-spor-emelie-schepp-9788740024869/ 

Comments are closed.