Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Faldet” af S. K. Tremayne

Titel: Faldet

Forfatter: S. K. Tremayne

Forlag: Gads Forlag

Udgivet: 30. august 2016

Antal sider: 364

Vejl. pris 249,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-100

Angus og Sarah Moorcroft lever det gode liv i London. De har gode jobs, et stort hus, enæggede tvillingedøtre og en smuk hund. Men da den ene tvillingedatter mister livet i en ulykke, smuldrer tilværelsen mellem hænderne på dem. Da Angus mister sit arbejde, er han og Sarah nødt til at forlade byen til fordel for et forfaldent hus på en isoleret skotsk ø, som Angus har arvet. Her håber de at kunne genopbygge tilværelsen for deres lille familie. Men der er noget helt galt. Deres datter opfører sig mere og mere mærkeligt, og langsomt sniger tvivlen sig ind på Sarah. Tvillingepigerne var identiske, så hvordan kan Angus og Sarah være sikre på, hvilken en af pigerne der omkom? Og hvad skete der egentlig den dag, ulykken fandt sted?

Med et plot der både involvere et faldefærdigt hus, en isoleret og ubeboet ø, et mystisk dødsfald og en familie, der er ved at falde fra hinanden, har “Faldet” potentiale til at blive både spændende og skræmmende. Men historien bliver aldrig rigtig interessant, og jeg var hverken nysgerrig efter at finde ud af, hvilken en af tvillingerne der omkom, eller hvorfor hun gjorde det.

“Faldet” indeholder mange stemningsskabende beskrivelser, men i stedet for at skabe spænding, får de i stedet historien til at virke ensformig og langtrukken. Kun en enkelt gang på de 364 sider var jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvad der skete på næste side, hvilket ikke er imponerende for en spændingsroman. Alligevel får “Faldet” tre ud af seks hjerter, da selve ideen til historien er god, ligesom det er umuligt at forudsige, hvordan handlingen udvikler sig Jeg savner bare noget mere spænding.

S. K. Tremayne er et pseudonym for journalist og bestsellerforfatter Sean Thomas, der tidligere har skrevet thrillere under pseudonymet Tom Knox.

”Faldet” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.