Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Du går ikke alene” af Mari Jungstedt

Du går ikke alene

Titel: Du går ikke alene

Forfatter: Mari Jungstedt

Forlag: People´s Press

Udgivet: 1. juli 2016

Antal sider: 243

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100

En toårig pige forsvinder pludselig fra en frisørsalon i Visby. To uger efter forsvinder endnu en lille pige fra et marked, og to hundeluftere finder liget af en kvinde i et sumpområde. Karin Jacobsen leder efterforskningen med hjælp fra Anders Knutas, der er deltidssygemeldt efter skilsmissen fra Line. På kort tid skal politiet både opspore en morder og en kidnapper. Men er der en sammenhæng mellem de tre forbrydelser?

“Du går ikke alene” er den 11. fritstående krimi i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsen fra Visby Politi.

Jeg har læst samtlige bøger om politiet i Visby og har glædet mig til at læse ”Du går ikke alene”. I starten synes jeg, at det var gode krimier, men med årene og det stigende antal bøger, er krimiplottet blevet svagere, og nu læser jeg hovedsagligt bøgerne for at følge karakterernes personlige historier.

Anders og Karins historier lever da også helt op til forventningerne i “Du går ikke alene”, men det virker som om, Mari Jungstedt har haft mere fokus på at skrive deres historier end selve krimidelen. Krimiplottet bliver aldrig rigtig spændende, og det hele virker en smule tyndt. Efterforskningen bliver forholdsvis hurtigt og nemt afviklet, hvilket er ærgerligt, da bogen trods alt er karakteriseret som værende en krimi, hvorfor det burde være her, det primære fokus lå.

”Du går ikke alene” får fire ud af seks hjerter, men det skyldes primært karaktererne og deres historier. Hvis jeg fremover skal læse Jungstedts krimier, skal de have et stærkere og mere spændende plot.

Comments are closed.