Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Det bedste til mig og mine venner” af Jakob Melander

8763842822

Titel: Det bedste til mig og mine venner

Forfatter: Jakob Melander

Forlag: Rosinante

Udgivet: 4. Marts 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


Et maltrakteret lig findes dinglende fra Tivolis ballongynge, og det viser sig at være Tivolis personalechef. Drabet i den mennesketomme eventyrhave er kun det første af flere drab, og sagen har tråde tilbage til en Gasolin-koncert i Tivoli i midten af 1970‘erne, et kollektiv på Østerbro og en makaber drabssag på Christiania i 2007. 

“Det bedste til mig og mine venner” er fjerde bind i serien om politiassistent Lars Winkler, men man behøver ikke at have læst de tidligere bøger for at kunne følge med i historien.

“Det bedste til mig og mine venner” er en spændende og uforudsigelig krimi. Historien vinder på, at store dele af bogen udspiller sig i og omkring Tivoli. Den tegner et dystert billede af den gamle have, og tager læseren med bag kulissen.

Bogen er på 412 sider, og kapitlerne er kun på et par sider, hvilket giver et højt tempo i historien. Samtidig gør de korte kapitler det nemt at læse et kapitel i ny og næ.
De mange forskellige karakterer, tilbageblikke til 70´erne og løse ender i opklaringsarbejdet gør, at historien til tider kan virke rodet. Men hvis man godt kan lide krimier med et kompliceret opklaringsarbejde og et godt plot, så er “Det bedste til mig og mine venner” bestemt værd at læse.

“Det bedste til mig og mine venner” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.