Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Den du elsker” af Mari Jungstedt

Titel: Den du elsker

Forfatter: Mari Jungstedt

Forlag: People´s Press

Udgivet: 9. juni 2017

Antal sider: 330

Vejl. pris: 299,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100

Ejendomsmægler Sana Widding tager ud for at bese en smuk, gammel herregård på det nordlige Gotland. Kort tid efter bliver hun fundet dræbt. Politiinspektør Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson står for efterforskningen, og det viser sig hurtigt, at salget af herregården vækker stærke følelser, og gamle familiehemmeligheder ser dagens lys.

“Den du elsker” er 12. bog i krimiserien om Anders Knutas og Karin Jacobsson fra Visby politi.

Jeg har længe været begejstret for serien om Visby politi og har altid glædet mig til at læse den nyeste bog. Det gjorde jeg også denne gang. Men min begejstring er alligevel ikke helt den samme som tidligere. Måske skyldes det forbrydelsen, måske er det fordi, historien omkring Anders Knutas har ændret sig, eller også er det fordi journalisten Johan Berg ikke længere er med – Måske er det en kombination.

Historien er underholdende, og jeg kan godt lide, at sagen udspiller sig omkring salget af herregården. Lidt inde i handlingen troede jeg, at jeg havde gættet både gerningsmanden og motivet, og det ærgrede mig egentlig lidt, da det tager noget af spændingen. Men tingene er ikke, som man umiddelbart tror.

Udover selve opklaringsarbejdet er det på grund af karaktererne, at jeg bliver ved med at læse serien. Det er hyggeligt at følge dem, og man involvere sig i deres personlige historier. Men historien om Anders og Karin er ved at blive kedelig. Der var lidt mere “kød” på deres individuelle historier i de foregående bøger. Og jeg savner Johan.

Bøger i serien (i kronologisk rækkefølge):
Den du ikke ser
I denne stille nat
Den inderste kreds
Den døende Dandy
I denne søde sommertid
Den mørke engel
Den dobbelte tavshed
Den farlige leg
Det fjerde offer
Den sidste akt
Du går ikke alene
Den du elsker

Comments are closed.