Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “De ustraffede” af Øbro & Tornbjerg

Titel: De ustraffede

Forfatter: Jeanette Øbro & Ole Tornbjerg

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 15. august 2018

Antal sider: 352

Vejl. pris: 250 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

En mand bliver fundet hængt på Kalvebod Fælled på Amager. Det ligner umiddelbart selvmord, men viser sig hurtigt at være et mesterligt kamufleret drab, da manden er blevet bedøvet før hængningen. Kriminalpsykolog Katrine Wraa afbryder sin tiltrængte ferie for at deltage i efterforskningen. Offeret er tidligere anmeldt for voldtægt, og Katrine får hurtigt øje på et uhyggeligt mønster. Der er nemlig en lang række sager, hvor mænd, der tidligere har været sigtet for voldtægt, er blevet fundet døde under mystiske omstændigheder.

“De ustraffede” er sjette bind i krimiserien om Katrine Wraa.

Øbro og Tornbjerg har endnu en gang skrevet en spændende krimi om Katrine Wraa og hendes kollegaer i drab. Jeg kan godt lide, at forfatterparret igen sætter fokus på samfundsrelevante og betændte emner, da historien bl.a. handler om voldtægt og stalking, men uden at gå på kompromis med historiens krimiplot. For “De ustraffede” er først og fremmest en krimi af høj kvalitet. Der er styr på detaljerne, og så er de to forfattere gode til at overraske læseren.
Dele af handlingen er lidt for okkult til min smag, men samtidig må jeg erkende, at det forstærker budskabet, når tingene bliver sat på spidsen.

Jeg glædede mig virkelig til, at læse “De ustraffede”, og jeg glæder mig lige så meget til den næste bog (forhåbentlig) kommer. For selvom “De ustraffede” ikke er den bedste bog i serien, så er jeg stadig ret vild med serien om Katrine Wraa, og jeg anbefaler den til alle jeg kender.

“De ustraffede” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Bøger i serien om Katrine Wraa:
Skrig under vand (Læs anmeldelsen her)
Djævlens ansigt
Evas sidste nat
Det norske job
Pigen og vogteren
De ustraffede

Comments are closed.