Anmeldelse af “Brændte sjæle” af Inger Wolf

ItemImage-4.aspx

 Titel: Brændte sjæle

Forfatter: Inger Wolf

Forlag: Peoples Press

Udgivet: 22. januar 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100


Selvom Anton Jørgensens lig mangler, så tyder et afhugget øre, en stor samling euforiserende svampe og et badeværelse fuld af blod på, at Østjyllands politi står over for en usædvanlig drabssag. Psykiater Christian Falk hjælper til med efterforskningen, men er samtidig ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner, og han har netop opdaget, at en af deltagerne har opgivet en falsk identitet.  

“Brændte sjæle” er en af de bedste krimier, jeg længe har læst. Historien er spændende allerede fra første side, og så er der ikke kun ét, men flere mysterier, der skal opklares. Jeg synes det er ærgerligt, når morderen enten bliver afsløret tidligt i historien, eller man kan gætte sig til morderen halvt inde i bogen, men Inger Wolf formår at holde læseren hen og fastholde spændingen helt til det sidste.

Bogen får 5 ud af 6 hjerter, da der godt kunne have været mere fokus på mordefterforskningen og mindre fokus på Christians personlige historie, men det ændrer ikke ved, at “Brændte sjæle” er en rigtig god krimi.

Bogen er på 335 sider, den er velskrevet og skrevet i et læsevenligt sprog og er derfor let læst.

“Brændte sjæle” kan købes hos boghandlere fra den 22. januar.

Comments are closed.