Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Inspiration til julegaven

Savner du inspiration til ønskelisten eller en julegave? Så har jeg samlet fem gode bøger til under træet. Der er lidt for enhver smag, – lige fra den populære krimi og den klassiske roman til julens helt store bestseller.


Pigen under træet af Sara Blædel
Sara Blædel er endelig tilbage med en ny bog i serien om Louise Rick, og for mig har Louise Rick-bøgerne i flere år været obligatoriske på ønskesedlen.

Om bogen:
I 1995 forsvandt den 14-årige Susan sporløst på en lejrskole til Bornholm. Da Susans lig pludselig dukker op i Ekkodalen, insisterer journalisten Camilla Lind på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt.
Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone Trine har forladt ham og deres to små børn. Trine har ikke givet en lyd fra sig siden, hun forlod hjemmet, og da Louise prøver at finde hende, går det op for Louise, at Trine var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt…

 

Solsøsteren af Lucinda Riley
En anden bogserie der er selvskrevet på min ønskeliste er Lucinda Rileys serie om De syv søstre. Jeg elsker de bøger, der er den perfekte kombination af historie, kærlighed og eventyr. “Solsøsteren” er sjette selvstændige bog i serien.

Om bogen:
Electra D’Aplièse virker umiddelbart som en kvinde, der har alt: et job som topmodel i New York, rigdom og berømmelse. Men under overfladen er livet knap så rosenrødt, og efter et brud med kæresten Mitch og nyheden om sin adoptivfar, Pa Salts, død bryder Electra helt sammen. Sorgen drukner hun i mænd og andre stimulanser, og først da Electra en dag modtager et brev fra en fremmed kvinde, der hævder at være hendes bedstemor, viser der sig en vej ud af mørket.
Godt halvfjerds år tidligere, i 1939, rejser den unge kvinde Cecily Huntley-Morgan til Kenya fra New York for at slikke sårene efter at have fået knust sit hjerte. Her skal hun bo hos sin gudmor Kiki ved bredden af den smukke Naivashasø. Men skæbnen vil det sådan, at Cecily inden længe er gift og sidder alene og afskåret fra omverdenen i et hus i den øde Wanjohidal uden noget at tage sig til. Lige indtil hun en dag møder en ung masaikvinde og giver hende et løfte, som vil ændre Cecilys liv for altid.

 

Min far var spion af Frank Jensen
“Min far var spion” er ikke en bog, jeg normalt ville vælge, men efter at have set en anbefaling af den på Instagram, gav jeg den et forsøg. Historien er spændende fra start til slut, da den er rigtig godt skrevet, og så giver den et unikt indblik i livet som spion under Anden Verdenskrig. Jeg læste den hele på én dag.

“Min far var spion” kunne være en god julegave til en far eller svigerfar.

Om bogen:
“Min far var spion” er historien om den unge Ernst, der nærmest ved et tilfælde bliver rekrutteret som spion og indsat som hemmelig agent på en tysk flyfabrik. Bogen giver en førstehåndsbeskrivelse af dækhistorier, skududvekslinger, bombeangreb og nærdødsoplevelser på flugt fra nazisterne med statslige hemmeligheder gemt i en barbermaskine. Selv da Ernst sidder i en svensk fangelejr bliver han betroet afgørende krigshemmeligheder og nye opgaver.
Bogen giver for første gang en beskrivelse af, hvordan danske agenter kæmpede mod kommunistiske agenter efter Anden Verdenskrig, ligesom den afslører, hvordan en hidtil hemmeligholdt ”Spioncirkel” har opereret i flere årtier efter krigens afslutning uden efterretningstjenesten eller regeringens kendskab.

 

Vilje slår talent af Josefine Valentin
”Vilje slår talent” er en rigtig fin bog om at turde lytte til sig selv, realisere sine drømme og få det bedste ud af livet. Bogen tager udgangpunkt i Josefines egen inspirerende historie, der viser, hvordan tingene kan udvikle sig, hvis man tør tage det første skridt.

Om bogen:
“Vilje slår talent” er en fortælling om at finde ind til sig selv og den person, man i virkeligheden ønsker at være. Om at flytte sig fra underskud til overskud og huske på, at de roller, vi gennem livet bliver tildelt, ikke definerer os. Vi bestemmer selv, hvem vi vil være. Bogen viser, hvordan man med små skridt i den rigtige retning kan skabe personlig succes og leve det liv, man lige nu kun drømmer om.

Bogen er skrevet af influence, Instagrammer og foredragsholder Josefine Valentin.

 

Valdemarsro – Aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt
En af julens helt store bestsellere er kogebogen fra Valdemarsro, der er fuld af enkle og inspirerende retter til aftensmåltidet. Jeg brugte jævnligt Valdemarsros opskrifter allerede inden denne kogebog udkom, og jeg synes virkelig, at opskrifterne er lækre.

Om bogen:
Valdemarsro er Danmarks største mad og livsstilsblog med over 1,6 millioner besøgende hver måned. I “Valdemarsro – Aftensmad” får du over 200 opskrifter til aftensmåltidet. Lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken og selvfølgelig en masse klassiske danske opskrifter. Derudover er der opskrifter på salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen.

 

Nogle af bøgerne i denne artikel er anmeldereksemplarer tilsendt af forlagene. Andre har jeg selv købt. Billederne er pressemateriale hentet hos forlagene.

 

Comments are closed.