Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Syv dage til døden” af Carina Bergfeldt

ItemImage-1.aspx

Titel: Syv dage til døden

Forfatter: Carina Bergfeldt 

Forlag: Turbulenz

Udgivet: 28. Januar 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64


I sommeren 2013 mødte den prisvindende svenske journalist Carina Bergfeldt amerikaneren Vaughn Ross, der sad på dødsgangen i Texas. Han havde kun syv dage tilbage at leve i.
”Syv dage til døden” er et portræt af de mennesker, der direkte og indirekte berøres, når et menneske bliver henrettet.  

En bog om dødsstraf kan umiddelbart godt lyde lidt tung, men “Syv dage til døden” er både en spændende og god bog, der giver et nuanceret indblik i livet på dødsgangen og fortæller historien om alle dem, der bliver berørt, når en person bliver dømt til døden. For udover Vaughn Ross taler forfatteren med en præst, der har hørt de sidste bekendelser fra 150 mordere, en fængselsdirektør, der har stået for 89 henrettelser, en kvinde, der giftede sig med en morder, en familie, der har mistet og en politibetjent, der var med til at få Vaughn Ross dømt.
Efter at have læst bogen sidder jeg tilbage med et spørgsmål: Hvad får kvinder til at gifte sig med mordere, der er dømt til døden? Det havde været interessant, hvis bogen havde givet nogle flere svar på netop det spørgsmål, men måske er emnet for omfattende til netop denne bog. 

Det tog mig under et døgn at læse “Syv dage til døden”, der er interessant og tankevækkende læsning, og bogen kan virkelig anbefales.

“Syv dage til døden” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.


Comments are closed.