Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Papmaché-reglen” af Hella Joof

500x0

Titel: Papmaché-reglen

Forfatter: Hella Joof

Forlag: Gyldendal

Udgivet: 10. oktober 2016 

Antal sider: 202

Vejl. pris 249,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64


“Papmaché-reglen” er en bog med 25 af Hella Joofs leveregler. Udover kloge råd og betragtninger indeholder den anekdoter, sange, tegninger og enkelte opskrifter. Der er f.eks. en “opskrift på noget til at vaske sin yoni/fisse/kusse/tissekone med.”

Bogen er skrevet i bedste Hella-stil og er både særdeles underholdende og virkelig sjov! Enkelte gange kiggede min familie forventningsfuldt og spørgende på mig, da jeg midt i læsningen grinede højt. Men det er ikke alle anekdoterne der egner sig til at blive læst op for familien, så jeg forsøgte at begrænse mine latterudbrud.

Det er umuligt at udvælge de bedste af Hellas leveregler, for de indeholder alle sammen noget rigtigt og brugbart. Men lige nu er der tre regler der skiller sig ud: Glimmer-reglen, Birkes-reglen og Pizza-reglen.
Glimmer-reglen handler om, at vi skal huske og hælde glimmer på de gode oplevelser (alt der gør dig glad kan bruges) og stille dem op på den indre kaminhylde, så de kan skabe lys i vores sind.
Birkes-reglen handler om, at vi altid skal sige til nogen, hvis de har birkes mellem tænderne.
Pizza-reglen handler om, at vi ikke skal nøjes. Vi skal gå efter det, vi gerne vil have med samme sikkerhed, som når vi bestiller vores yndlingspizza. For som Hella skriver, du lader jo heller ikke pizzamanden bestemme fyldet på din pizza. Selvfølgelig skal du have det fyld, du bedst kan lide. Hvorfor nøjes, hvis man kan få det, man gerne vil have?

“Papmaché-reglen” får seks ud af seks hjerter, og jeg opfordrer dig på det kraftigste til at læse den – især hvis du i forvejen er vild med Hella Joof. Jeg har planer om at læse den flere gange, så jeg med jævne mellemrum kan få genopfrisket de forskellige regler. Første gang læste jeg den på 2-3 timer, så den kan nemt både læses og genlæses. Læs, le og lær!

Comments are closed.