Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Vild med yoga” af Susanne Lidang

ItemImage.aspx

Titel: Vild med yoga

Forfatter: Susanne Lidang

Forlag: People’s Press

Udgivet: 16. juni 2015

Antal sider: 207

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


”Vild med yoga” beskriver fordelen ved yoga og gennemgår de grundlæggende teknikker, vejrtrækningsøvelser og forskellige yogaprogrammer til både begyndere og øvede. Programmerne tager mellem 15 – 20 minutter (uden opvarmning og afspænding). Du kan også vælge et enkelt intenst program på 5 minutter, fokusere på problemområder (som f.eks. ryg, skuldre og nakke) eller arbejde hele kroppen igennem. Programmerne er udformet, så du nemt gøre yoga til en del af din hverdag.
Ifølge Susanne Lidang giver yoga velvære, ro og energi til at klare hverdagens udfordringer. Men du får også styrket dine muskler, løsnet op og øget din forbrænding.

Bogen indeholder følgende programmer:
– En over nakken
– Boost din energi
– Kærlighed til din kerne
– Yoga for løbere
– Kort og intenst
– Kom ned i gear

“Vild med yoga” er en rigtig lækker bog, der gennemgår alt det basale omkring yoga. Vil du gerne i gang med at dyrke yoga, eller har du brug for inspiration til nye programmer, så tag et kig i Susanne Lidangs bog.
Nogle af øvelserne er enkle og lige til at gå til, mens andre er mere komplicerede. Øvelserne er grundigt beskrevet, og der er billeder af de forskellige stillinger, ligesom der ved nogle af øvelserne er indsat QR-koder, så man kan se, hvordan øvelserne udføres.

Det er en rigtig god ide at illustrere øvelserne med QR-koder. Men det havde været smart at illustrere flere af øvelserne med instruktionsvideoer, ligesom det havde været smart med lyd på videoklippene, så man kunne høre Susanne gennemgå øvelserne. På den måde ville det være nemmere at gå til øvelserne.

“Vild med yoga” er en fin grundbog til dig, der gerne vil gøre yoga til en del af din livsstil, men som ikke har tid eller overskud til at komme ned i træningscentret. Selvom bogen også er tiltænkt nybegyndere, så synes jeg ikke, at bogen kan stå alene, hvis man er helt ny. Derfor får “Vild med yoga” fire ud af seks hjerter.

Comments are closed.