Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Træn Spis Lev” af Maria Lucia Heiberg Rosenberg & Frida Hallqvist

Titel: Træn Spis Lev

Forfatter: Maria Lucia Heiberg Rosenberg & Frida Hallqvist 

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 29. december 2016

Antal sider: 280

Vejl. pris: 270 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

I ”Træn Spis Lev” giver personlig træner Frida Hallqvist og sangerinden Maria Lucia dig gode råd og en trin-for-trin-guide til en sundere livsstil. Du kan enten følge et 12 ugers forløb eller bruge dele af bogen som inspiration.
Du får en udførlig kostplan og 35 opskrifter på alt fra morgenmad til snacks, Pulsing Barre træningsøvelser og råd til, hvordan du vedligeholder din nye krop.

Bogen ligner mange andre livsstilsbøger, men den er alligevel værd at læse, for Maria Lucia og Frida har nogle virkelig fine og kloge pointer. F.eks. kan jeg godt lide, at der er fokus på det mentale aspekt af sundhed. For en sund livsstil handler ikke kun om din krop, men også om hvordan du har det indeni.

Et andet sted bogen skiller sig ud fra andre bøger om træning og sund livsstil er Pulsing Barre øvelserne. Pulsing Barre er en træningsform der kombinere pilates, styrketræning og ballet. Det kan være svært at udføre en ny træningsøvelse på baggrund af en beskrivelse i en bog, og derfor er det rigtig fint, at man kan se alle øvelserne udført på Frida Hallqvists hjemmeside. Men jeg savner lidt oplysninger om, hvad øvelserne gør godt for, og hvilke muskelgrupper der arbejdes med.

Uanset hvilken bog man får fat i, er det hårdt arbejde at ændre livsstil, så du skal være klar til at lave nogle ændringer i dit liv, hvis du skal have noget ud af bogen.

“Træn Spis Lev” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

Comments are closed.