Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Perfekt hud” af Ole Henriksen & Jacob H. Jensen

ItemImage.aspx

Titel: Perfekt hud – Bliv din egen hudplejeekspert

Forfattere:
Ole Henriksen & Jacob H. Jensen

Forlag: People´s Press

Udgivet: 8. April 2016

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-100


Ole Henriksen har arbejdet med hudpleje i over 40 år. I “Perfekt hud” giver han tips til, hvordan du plejer din hud og behandler eventuelle problemer. Bogen indeholder også opskrifter på hjemmelavede olier og masker og gode råd til din kost.

Jeg havde forventet en bog om generel hudpleje, men “Perfekt hud” er primært en guide til anvendelsen af Ole Henriksens produkter. Efter at have læst bogen, må jeg indrømme, at jeg har fået lyst til at prøve nogle af de mange produkter – hvilket jo nok netop er formålet.

I nogle afsnit kan du læse, hvilke Ole Henriksen produkter du skal bruge til specifikke hudtyper og problemer. I andre afsnit bliver der kun oplyst, hvilke ingredienser du skal kigge efter i dine produkter for at komme dit problem til livs. Personligt synes jeg, det er uoverskueligt at skulle finde produkter med de rigtige ingredienser, for markedet er jo stort. Og hvis ingredienserne alligevel er i Oles produkter, hvorfor så ikke bare forsætte med at anbefale specifikke produkter?

Det bliver lidt forvirrende, at Ole Henriksen ikke nøjes med at henvise til sine egne produkter, når nu det primært er dem der er fokus på. Jeg savner derfor et komplet overblik over Oles produkter, og hvordan de bør bruges. På den måde ville bogen blive mere anvendelig.

Der er ingen tvivl om, at “Perfekt hud er en flot bog, men du får mest ud af den, hvis du enten bruger eller gerne vil prøve Ole Henriksens produkter.

“Perfekt hud” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.
Billedet er pressemateriale fra forlaget.

 

Comments are closed.