Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “My favorite planner”

Titel: My favorite planner

Forfatter: Sussanne Wexø

Forlag: Aronsen

Udgivet: 16. juli 2018

Antal sider: 480

Vejl. pris: 249,95 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-100

“My favorite planner” er en personlig kalender, der kan hjælpe dig med at skabe overblik og ro gennem dine personlige mål, visioner og refleksioner i hverdagen.
Kalenderen er udateret og indeholder 54 uger samt en kvartalsoversigt for 2018, 2019 og første halvdel af 2020, så du kan tage kalenderen i brug, når det passer dig. Derudover indeholder “My favorite planner” et vision board, notessider, “Månedens visdom” med citater og plads til din personlige intention for hver måned samt “Ugentlige refleksioner”, hvor et reflektionsskema hjælper dig med at afslutte ugen og finde næste uges positive fokus. (Tryk på billedet nederst i anmeldelsen for at se reflektionsskemaet.)

Kalenderen findes også i lyserød.

“My favorite planner” er en tyk, lækker hardback bog med et eksklusivt guldtryk på forsiden. Kalenderen måler 17,5 x 22,5 cm, så den har en størrelse og et format, der gør det nemt at skrive på de forskellige sider. Men da den vejer omkring 900 gram, er den lidt tung at have med i tasken.

Som vist på billedet nederst, så indeholder de traditionelle kalendersider også forskellige bokse til refleksioner. Personligt får jeg aldrig udfyldt bokse som “Dagens intention og bekræftelse” eller “Fokus på en balanceret dag”. Jeg aner simpelhen ikke, hvad jeg skal skrive. Til gengæld er boksene “Dagens visioner og mål” og “Taknemmelighed” mere anvendelige. Derudover synes jeg, det er god idé med et vision board, ligesom notessiderne er uundværlige. Men hvis kalenderen virkelig skulle hjælpe mig med at skabe overblik, så mangler jeg en to-do liste eller en lille boks der hedder “Husk”, så jeg i højere grad kan bruge kalenderen som et arbejdsredskab. Så personligt vil jeg få større gavn af en mere “praktisk” kalender, der også kan komme med i tasken.

“My favorite planner” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.