Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Forstå din hest” af Ditte Young

Titel: Forstå din hest – Personlighed, adfærd og relationer 

Forfatter: Ditte Young

Forlag: Muusmann Forlag

Udgivet: 8. november 2017

Antal sider: 200

Vejl. pris: 249,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

De fleste, der har med heste at gøre, har på et tidspunkt haft svært ved at forstå, hvorfor deres hest gør, som den gør. Jeg har selv været i tvivl, om hesten var fræk eller måske ligefrem fejlede noget, når jeg ikke forstod dens reaktioner.
Ifølge equi-coach Ditte Young gør heste ikke bevidst noget for at være frække eller ulydige. De vil gerne yde i det omfang, det er muligt for dem. I “Forstå din hest” får du et indblik i, hvorfor din hest gør, som den gør, ligesom du får konkrete værktøjer til at løse nogle af de typiske adfærdsproblemer. Derudover præsenterer Ditte sine 6 heste-personlighedsprofiler, der skal give en større forståelse for den enkelte hest og dens behov.

Bogens formål er at skabe en øget forståelse for hestens væsen og samtidig give dig nogle brugbare og håndgribelige værktøjer til en øget hestevelfærd og et bedre samarbejde med din hest.

Netop fordi, jeg har haft svært ved at tolke på min hests reaktioner, har jeg længe savnet at forstå den bedre, da det er vigtigt for mig, at den har det godt. Jeg er derfor virkelig glad for at have læst “Forstå din hest”, der har givet mig en langt større forståelse for hestens væsen og adfærd.
Jeg begyndte med det samme at afprøve nogle af Dittes råd for en bedre håndtering af hesten. Da arbejdet med heste tager tid, ved jeg ikke endnu, om det har en effekt, – men det virker rigtigt. Derudover har bogen bekræftet mig i, at jeg i langt højere grad skal stole på min intuition.

På forlagets hjemmeside står der, at bogen henvender sig til alt fra skovtursryttere til eliteryttere. Det gør den sådan set også. Jeg er selv skovtursrytter og er blevet en hel del klogere af at læse bogen. Men der er primært fokus på eliteryttere, og det er bl.a. eliteryttere, der bruges som caseeksempler. Efter et par cases begyndte jeg at kede mig. Både fordi, de forskellige cases ligner hinanden, og fordi de primært beskriver en verden, jeg ikke helt kan relatere til. Jeg er helt med på, at nogle af problematikkerne går igen uanset, hvilken type rytter man er. Men jeg savner lidt mere variation i eksemplerne. Det er dog en bagatel i forhold til, hvad jeg ellers har fået ud af at læse bogen.

Derudover savnede jeg enkelte steder i bogen noget uddybning. Men det skyldes kun, at jeg gerne vil tage ved lære af Ditte og blive endnu klogere. Jeg har stor respekt for Dittes arbejde og tilgang til heste.

“Forstå din hest” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.