Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af “Et år uden overforbrug” af Trine Baadsgaard

Titel: Et år uden overforbrug

Forfatter: Trine Baadsgaard

Forlag: Gyldendal

Udgivet: 28. december 2017

Antal sider: 223

Vejl. pris: 199,95  kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-10000609-10000609-100

I “Et år uden overforbrug” kommer forfatter Trine Baadsgaard med forslag til, hvordan du i løbet af året kan spare alt det unødvendige væk og i stedet bruge dine penge på det, der er vigtigt for dig. Få råd til dine drømme uden en traditionel, kedelig og grå spare-tankegang. Ryd i stedet op i dine rutiner og find ud af, hvad der gør dig glad.
Trine Baadsgaard rådgiver om forbrug, arbejder med at begrænse madspild og driver bloggen nojsom.dk.

“Et år uden overforbrug” er en fin lille guide til at blive mere økonomisk. Der står ikke noget skelsættende nyt, og bogen har ikke revolutioneret min verden. Men den fungerer fint som en påmindelse om, at man med små ændringer i hverdagen kan spare nogle penge. F.eks. er der råd til, hvordan man sparer penge på mad, gaver og shopping. Der er forslag til gratis oplevelser med familie og venner, hvordan man får råd til den rejse, man gerne vil på, eller hvordan man sparer penge på benzin.

Pointen med bogen er ikke, at du skal spare alle dine glæder væk, – tværtimod. Formålet med bogen er at gøre dig bevidst om, hvordan du bruger dine penge, så du kan få flere penge til de ting, der gør dig glad. Du bestemmer selv, hvorvidt det er to-go kaffe hver morgen, rejser, bil, økologi m.m., der skal prioriteres. Den indstilling kan jeg godt lide. På den måde kommer bogen ikke til at virke som en løftet pegefinger. Men hvem vil ikke gerne bruge færre penge på vand -og el-regninger og i stedet kunne bruge pengene på fornøjelser?

“Et år uden overforbrug” er et anmeldereksemplar tilsendt af forlaget.

Comments are closed.