Enthalten mehr oder weniger große Mengen des eigentlichen Wirkstoffes https://fabry-berlin.de/finpecia-generika.html, hält den blutdruck auf einem normalen niveau und zugleich wird der blutdurchfluss im unterleib vermehrt.

Anmeldelse af Atelier Aarhus’ kalenderbog

 Atelier Aarhus’ kalenderbog

Mål: Højde: 21,6 cm, bredde: 13,5 cm, tykkelse: 2,6 cm

Vejl. pris: 289 kr.

hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-64hearts-icon-6400609-100

Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige kalendere, men Atelier Aarhus’ kalenderbog er min favorit! For det første er den lavet i et lækkert design. Hardback omslaget er lavet i et slidstærkt og vandafvisende materiale der gør, at jeg ikke er bange for at have den med i tasken.

For det andet er der både plads til aftaler, to-do-lister og noter på selve kalendersiderne, hvilket jeg faktisk har været på udgik efter i noget tid, da jeg stort set dagligt har brug for at skrive to-do-lister og påmindelser i min kalender. Samtidig kan jeg godt lide, at aftalerne skrives i listeform, da det giver overblik og overskuelighed. (Se billeder af kalenderen nederst i indlægget).
Der er en notesside i starten af hver måned, som jeg f.eks. bruger til to-do-lister for hele måneden, noter og ønskelister op til jul eller fødselsdage. Jeg skriver altid ønskelister i mine kalender, så jeg kan notere ønsker i løbet af året. Men jeg savner virkelige nogle flere notessider bagerst i kalenderen.

Til gengæld er det rart, at kalenderbogen har en lomme til løse papirer, så man kan have små sedler, aftalekort og nem-id samlet et sted. En anden fin detalje er det tynde, sølv bogmærke der følger med kalenderen, så man hurtigt kan slå op på den rigtige side.

Som sagt er jeg virkelig glad for min kalender, og den eneste grund til, at kalenderen “kun” får fem ud af seks hjerter skyldes, at jeg godt kunne bruge nogle flere notessider.

Kalenderbogen kan købes her, så længe lager haves, da den ikke genoptrykkes.

Kalenderen er et anmeldereksemplar tilsendt af Aterlier Aarhus.
Billedet er pressemateriale fra Aterlier Aarhus.

 

         

Comments are closed.